Eddie Roche wordt uitgever bij PropertyEU

PropertyEU heeft Eddie Roche met ingang van 1 januari 2021 benoemd tot uitgever.

Roche trad in november 2018 als commercieel verkoopmanager in dienst bij PropertyEU. De functie van uitgever van PropertyEU is al enige tijd vacant.

Roche zal het team van PropertyEU leiden vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Hij houdt toezicht op de commerciële en redactionele activiteiten van het bedrijf, met een sterke focus op evenementen. De redactie van PropertyEU opereert ook deels vanuit vanuit Londen en Rome.

In zijn vorige functie nam Roche de reorganisatie van de PropertyEU-evenementen op zich, en die zal hij blijven aansturen en uitbouwen. Komende activiteiten op dit gebied zijn onder meer virtuele rondetafelgesprekken over ESG & Duurzaamheid, Proptech & Innovatie en een CEE Investment Outlook.

Wabe van Enk, directeur en oprichter van PropertyEU: ‘In de afgelopen twee jaar heeft Roche blijk gegeven van een resultaatgerichte en creatieve benadering om de commerciële activiteiten van PropertyEU uit te bouwen. Vooral in het afgelopen jaar bleek hij vastberaden om het bedrijf winstgevend te houden onder extreem moeilijke bedrijfsomstandigheden, en we zijn verheugd dat hij ermee heeft ingestemd deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat Roche kansen zal blijven zoeken nu we weer een uitdagend jaar ingaan. Samen met de commerciële en redactieteams werken we eraan om PropertyEU sterker te maken.’

Commercial director Dean Ireland en subscriptions manager Gillian Brown blijven actief voor alle commerciële activiteiten van PropertyEU.