Drie nieuwe belastingadviseurs voor RechtStaete

Juliëtt Barboza, Matthijs Monteban en Shekib Munsefzadeh zijn in dienst getreden bij RechtStaete vastgoedadvocaten en belastingadviseurs.

RechtStaete is opgericht in 2001 en was het eerste boutique nichekantoor op het gebied van fiscale en juridische vastgoedadvisering in Nederland. Juliëtt Barboza is hier per 1 april 2023 in dienst getreden als junior belastingadviseur. Op dit moment volgt zij de master rechtsgeleerdheid fiscaal recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie is zij werkzaam geweest bij de Gemeente Amsterdam, dienst belastingen

Matthijs Monteban is per 1 mei 2023 eveneens gestart als junior belastingadviseur. Monteban zal zich focussen op de fiscale advisering rondom vastgoed. Daarnaast volgt hij de master fiscale economie deeltijd aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor is hij werkzaam geweest bij belastingadvieskantoor Tax Analyst.

Ook Shekib Munsefzadeh is begonnen als junior belastingadviseur bij Rechtstaete, en wel per 3 mei 2023. Munsefzadeh heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Begin 2023 heeft hij de master fiscaal recht afgerond. In het verleden heeft hij bij een internationaal belastingadvieskantoor gewerkt.