Deutsche Hypo en ING financieren logistieke portefeuille Goodman Group

Deutsche Hypo – Nord/LB Real Estate Finance en ING verstrekken financiering voor een Duits-Nederlandse logistieke portefeuille voor het Goodman European Partnership (GEP), beheerd door de Goodman Group.

Het betreft een ‘clubdeal’. Het financieringsvolume van € 200 mln wordt gelijkelijk verdeeld tussen de twee kredietverstrekkers, waarbij ING de rol op zich neemt als agent en duurzaamheidscoördinator. De looptijd van de lening bedraagt vijf jaar. "Deze deal is opnieuw een goed voorbeeld van de succesvolle structurering van een grensoverschrijdende financiering voor ons", legt Georg Richard König, Deutsche Hypo - Nord/LB Real Estate Finance uit. "We zijn blij dat we samen met ING deze gerenommeerde investeerder aan ons hebben kunnen binden."

Goodman Group, gevestigd in Sydney, is een internationale eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van logistiek en industrieel vastgoed met een beheerd vermogen van ongeveer € 50 mrd. euro. De verstrekte financiering heeft onder meer betrekking op een distributiecentrum in Venlo.

 

img
Redacteur
Profiel