De Brauw Blackstone Westbroek huurt 18.000 m² in Tripolis-Park

Advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek, momenteel gehuisvest in The Rock aan de Claude Debussylaan, heeft een huurcontract getekend voor circa 18.000 m² kantoorruimte in Tripolis-Park. Beide locaties zijn gelegen aan de Amsterdamse Zuidas.

Projectontwikkelaar Flow Development heeft Tripolis-Park aan de Amsterdamse Zuidas hiermee volledig verhuurd. Eerder al huurde Uber 30.000 m². De oplevering van het gebouw staat medio 2022 gepland.

De aanhuur van 18.000 m² markeert de grootste kantoortransactie tot nu toe dit jaar. Tot nu toe was dat Just Eat Takeway die in februari aankondigde 14.500 m2 te huren aan de Piet Heinkade in Amsterdam.

Het Tripolis-Park, langs de A10 in Amsterdam, wordt door Flow herontwikkeld tot een slim gebouw op een bruisende stadscampus. Architectenbureau MVRDV tekende voor het ontwerp en de respectvolle transformatie van Aldo Van Eycks monument. Het complex onderscheidt zich door bijzondere voorzieningen, het campuslandschap en de bereikbare ligging in de levendige Stadionpleinbuurt.

Tripolis-Park biedt straks een groene en gezonde werkomgeving die mensen stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Tripolis-Park ontvangt daarom het hoogste duurzaamheidslabel Breeam-NL Outstanding en de Well Platinum certificering, het hoogste gezondheidslabel.

Marnix Leijten, Managing Partner van De Brauw: “Na vijftien jaar The Rock kiest De Brauw voor een andere, maar bekende, werkomgeving: Tripolis-Park. De keuze voor de toekomstige locatie is het tegenovergestelde van een stap terug. We creëren met onze toekomstige locatie een dynamische omgeving waar het mogelijk is om als collectief samen te werken.”

Sjoerd Lycklama, Partner bij Flow: “Vanaf het begin van de ontwikkeling van dit project hebben we gestreefd naar de hoogste niveaus van duurzaamheid, gezondheid en het bieden van een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Het feit dat Tripolis-Park nu, een jaar voor oplevering, volledig verhuurd is, bevestigt dat eindgebruikers meer dan ooit kiezen voor kwaliteit. We zijn ongelooflijk trots dat Tripolis-Park twee prominente huurders gaat huisvesten en zijn ervan overtuigd dat de klanten en medewerkers van De Brauw en Uber elke dag zullen genieten van de kwaliteiten van dit prachtige kantoorcomplex.”

De Brauw Blackstone Westbroek is bij deze transactie commercieel begeleid en geadviseerd door NL Real Estate – Knight Frank. Huisvestingsadvies en technische begeleiding is uitgevoerd door Sunday Real Estate.