Daelmans Vastgoed Groep benoemt Daniëlle Schoonbrood tot Algemeen Directeur

Daelmans Vastgoed Groep, een particuliere belegger in Nederlands residentieel vastgoed, heeft Daniëlle Schoonbrood benoemd tot Algemeen Directeur.

Zij neemt per 1 januari aanstaande het stokje over van Ellen Daelmans. Dit besluit is onderdeel van een strategische herstructurering binnen het Maastrichtse familiebedrijf. Het bedrijf blijft zich inzetten voor groei en innovatie in vastgoed.

Schoonbrood is sinds 2023 Directeur Investment bij Daelmans Vastgoed. Vanuit eerdere functies in vastgoed- en investmentmanagement bij onder andere DSM Pension Services, PwC en Unibail-Rodamco-Westfield, brengt zij waardevolle ervaring mee voor het invullen van haar nieuwe rol. Haar aanstelling als Algemeen Directeur markeert een belangrijke stap in de verdere professionalisering van Daelmans Vastgoed Groep.

Bart Gelissen neemt per maart 2025 de leiding op zich van ‘Daelmans Nieuwe Investeringen’. Deze nieuwe entiteit zal komende periode worden opgericht. Bart is momenteel Financieel Directeur en werkte voor zijn komst naar Daelmans Vastgoed bij diverse familiebedrijven in verschillende sectoren.

Ellen Daelmans startte in 1996 binnen het familiebedrijf. Sinds 2005 is zij als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor het dagelijks management. Zij blijft als bestuurder van de Family Office betrokken bij de entiteiten Daelmans Vastgoed Groep en ‘Daelmans Nieuwe Investeringen’.   

Om de groei en professionalisering van Daelmans Vastgoed Groep verder te ondersteunen, is inmiddels een traject gestart voor het werven van een nieuwe Financieel Directeur.

Laatste nieuws

Evenementen