DHS verhuurt op Maasvlakte

DHS Real Estate Investment Management (‘DHS’) heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten met TLS Supply Chain Solutions (‘TLS’) voor haar distributiecentrum gelegen op de Maasvlakte in Rotterdam.

Het distributiecentrum ter grootte van circa 63.000 m2 is verdeeld in 4 units en gelegen aan de Zwarte Zeeweg 4-10 op de Maasvlakte. Het moderne en hoogwaardige gebouwde distributiecentrum is in 2021 opgeleverd en voorzien van een A+++++ en een BREEAM Very Good label.

TLS gaat per 1 juni 2024 een unit huren ter grootte van 12.800 m2 , inclusief circa 600 m2 kantoorruimte en 24 parkeerplaatsen. Het bedrijf is wereldwijde logistieke dienstverlener die zich richt op innovatieve en efficiënte supply chain oplossingen. De nieuwe Europese hub op de Maasvlakte zal een sleutelrol spelen in het versterken van de operaties en het verbeteren van de service aan hun Europese klanten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis Logistiek) en Cargocoon waren als adviseurs bij de huurtransactie betrokken