DC Vastgoed en Hypo NOE sluiten eerste financieringsovereenkomst

DC Vastgoed heeft recent een aantal van haar projecten geherfinancierd middels een financiering verstrekt door Hypo NOE Landesbank für Niederösterreich und Wien AG.

DC Vastgoed is een Nederlandse vastgoedonderneming met een focus op projecten op het gebied van winkelen, wonen en werken. Al meer dan 25 jaar wordt vastgoed voor eigen rekening en risico ontwikkeld.

Hypo NOE is een van Oostenrijks voornaamste financiële instellingen en een full-service bank voor zowel private als zakelijke klanten en een partner voor publieke-, zakelijke- en projectfinancieringen alsook voor vastgoedfinancieringen en treasury oplossingen.

DC Vastgoed en Hypo NOE zijn een langjarige financiering van € 30 mln overeengekomen voor een portfolio van dominante wijkcentra, kantoorgebouwen en wooncomplexen. Beide partijen zien dit als een stap naar verdere samenwerking. DC Vastgoed zal de investeringsmogelijkheden gebruiken om met drive, control en focus te blijven investeren in toekomstbestendige, duurzame projecten. Hypo NOE breidt haar leningportefeuille in Nederland, een van de focusmarkten buiten Oostenrijk, verder uit.

DC Vastgoed werd geadviseerd door Polar Real Debt & Capital Advisory en Van Benthem & Keulen.