Coolblue vestigt nieuw hoofdkantoor in Central Plaza Rotterdam

AMSTERDAM - Coolblue, retailer op het gebied van consumentenelektronica, vestigt haar nieuwe hoofdkantoor in het Central Plaza in Rotterdam. Het bedrijf neemt 4000 m[sup]2[/sup] kantoorruimte aan het Weena in gebruik. Met eigenaar Unibail-Rodamco werd een huurovereenkomst afgesloten voor tien jaar.

AMSTERDAM - Coolblue, retailer op het gebied van consumentenelektronica, vestigt haar nieuwe hoofdkantoor in het Central Plaza in Rotterdam. Het bedrijf neemt 4000 m2 kantoorruimte aan het Weena in gebruik. Met eigenaar Unibail-Rodamco werd een huurovereenkomst afgesloten voor tien jaar.

In 2011-2012 heeft Unibail-Rodamco de 16.000 m2 kantoorruimte in Central Plaza tegenover Rotterdam Centraal zeer hoogwaardig gerenoveerd. Jones Lang LaSalle begeleidde de verhuur van het nieuwe hoofdkantoor aan Coolblue. Ook de verhuur van de resterende beschikbare kantoormeters in het gebouw is door de eigenaar in handen gegeven van Jones Lang LaSalle in collegiale samenwerking met Colliers International. Coolblue werd bij deze transactie geadviseerd door Metz Vastgoed.