Bright Portfolio koopt drie bedrijfsgebouwen aan

Bright Portfolio heeft de portefeuille uitgebreid met een drietal aankopen: één in Heerlen, twee in Maastricht.

Bright Portfolio is een joint venture die wordt gemanaged door Merle Vastgoed (Brad Jongen) en Casanova Real Estate Holding (Edward Nieuwenhuys).

De aankoop in Heerlen betreft Nijverheidsweg 5, met 4300 m² opslag en distributie, in gebruik bij ICL, 12 meter hoog en voorzien van 6 loadingdocks.

De eerste aankoop in Maastricht bevindt zich op Hoekerweg 70 en bestaat uit 5300 m² bedrijfscomplex, verkocht door Wasco. Wasco zal een deel van de bedrijfsruimte terughuren. Het pand is o.a. voorzien van drie loadingdocks. Voorts is het pand verhuurd aan Asbury Graphite and Carbons en zijn er nog een tweetal units voor verhuur beschikbaar.

De tweede aankoop in Maastricht is het bedrijfscomplex aan de Klipperweg 18, waar 7300 m² wordt verhuurd aan o.a. Jongeneel. Er is nog één unit beschikbaar voor verhuur.

De Bright Portfolio bestaat thans uit circa 63.500 m² verdeeld over 10 assets in Nederland.
Verkopend makelaar in Heerlen was Mulder ten Kate Vastgoed. Verkopend makelaar van de eerste aankoop in Maastricht was eveneens Mulder ten Kate Vastgoed. Verkopend makelaar van de tweede aankoop in Maastricht was Boek en Offermans.

Kopers werden bijgestaan door Rutgers & Posch, Vasco Hoving en Maarten Ashmann en Sweco, Jan de Boer, Simmons & Simmons Notariaat en VDB Notarissen. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij de transactie aan de Klipperweg op namens de verkopende partij Budé Holding.