Bedrijfsverzamelgebouw Aalsmeer weer volledig verhuurd

Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Turfstekerstraat 23-31 in Aalsmeer is na het vertrek van Van Dillewijn Verpakkingen weer langjarig verhuurd aan vier verschillende partijen. De verhuurde ruimten hebben een totaal vloeroppervlakte van 6.000 m².

Het gebouw bestaat voornamelijk uit loods- en magazijnruimte met loadingdocks en aanvullende kantoorruimte. Het gebouw ligt op ‘bedrijventerrein Hornmeer’ en grenst aan het veilingterrein van FloraHolland.

Sonacoustic International is een onderdeel van Asona en levert akoestische producten voor effectieve geluidsisolatie. Het bedrijf was de eerste huurder en heeft gekozen voor deze locatie vanwege het hoogbouwmagazijn met een hoogte van 13 meter.

BiggLoyalty Europe is actief op het gebied van loyaliteit en promotie gericht op eindgebruikers en bedient inmiddels 28 landen in Europa met meer dan 1.000 merkproducten.

Jimmy Colors is gespecialiseerd in het kleuren van bloemen en bladsoorten en is hier gevestigd dankzij de gunstige ligging dichtbij de bloemenveiling.

Allserve Automatisering huurt kantoorruimten en houdt zich bezig met automatiseringsprojecten.

Van Luling BOG adviseerde de particuliere belegger bij deze transacties.