Basak Küçük en Roland Meuwissen counsel bij Dentons

Basak Küçük is counsel geworden bij de sectie Construction bij Dentons in Amsterdam. Collega Roland Meuwissen werd counsel Tax.

Küçük (foto) richt zich op complexe nationale en internationale bouw- en infrastructuurprojecten (zowel greenfield als brownfield) met een focus op duurzaamheid en de energietransitie. Ze werkt met haar team werken aan de contractvorming en i betrokken bij de uitvoering en na oplevering bij geschillen in de bouw en projectontwikkeling. Als ervaren procesadvocaat vertegenwoordigt zij cliënten voor de rechter en in complexe bouwarbitrages, waarbij zij ervaring heeft met het behandelen van zaken bij de RvA, het NAI en ICC.

Roland Meuwissen adviseert met name grote vastgoedbeleggingsmaatschappijen en investeringsfondsen bij het structureren van hun (internationale) investeringen en acquisities. Hij heeft ruime ervaring met internationale belastingplanning en is gespecialiseerd in de Nederlandse vennootschapsbelasting, de Nederlandse dividendbelasting en de internationale en EU-rechtelijke aspecten daarvan. Meuwissen adviseert multinationals over bedrijfsreorganisaties, internationale holdingstructuren en fusies en overnames.