Atradius verlengt huurovereenkomst

Aspen Real Estate Investments heeft een overeenkomst gesloten met Atradius voor de huurverlenging van kantoorruimte in Amsterdam Riekerpolder. De huurovereenkomst is gesloten voor een langjarige periode.

De verlenging betreft de kantoorruimte van 8.745 m²  met bijbehorende parkeerplaatsen in het kantoorgebouw DR/1 aan de David Ricardostraat 1 in de hoofdstad. De begane grond en algemene ruimten zullen op hoogwaardige wijze worden gemoderniseerd met onder meer een coffee corner en vernieuwd restaurant met terras. Daarnaast wordt fors geïnvesteerd in het gebouw om weer te laten voldoen aan de nieuwe standaarden van technologie en comfort. Tevens streven partijen ernaar om op te gaan voor het ‘Well Gold’-certificaat en BREEAM Excellent certificering.

Atradius is één van 's werelds belangrijkste kredietverzekeraars en marktleider in Nederland. Het bedrijf biedt wereldwijd kredietverzekeringen, borgstellingen en garanties, incasso en informatiediensten aan via strategische aanwezigheid in meer dan 50 landen. Sinds 2008 is Atradius gevestigd aan de David Ricardostraat in Amsterdam en met de moderniseringsslag die gepland staat is het gebouw volgens de verzekeraar weer klaar voor de toekomst, in lijn met hun duurzaamheidsambities.

JLL en Donker Vastgoed Advies adviseerden huurder Atradius bij de totstandkoming van de nieuwe huurovereenkomst met Aspen Real Estate Investments. APF International adviseerde Aspen bij de huurverlenging.