Arnaud van der Eijk benoemd tot directeur van Wayland Vastgoed

Arnaud van der Eijk is aangesteld als directeur van Wayland Vastgoed.

Wayland Vastgoed is een nieuwe divisie van de Wayland Holding en voegt hiermee Wayland Developments, Wayland Real Estate en Kreatus samen.

Tussen de organisaties Wayland Developments, Wayland Real Estate en Kreatus – ook een organisatie binnen de Wayland Holding – bestaat veel overlapping. Een logisch gevolg hiervan is dat vanaf januari 2021 de teams van deze organisaties samengevoegd zijn.

Zowel Wayland Developments als Wayland Real Estate en Kreatus blijven hun eigen entiteit behouden en zetten de werkzaamheden vooralsnog voort onder eigen naam. 

Voor Wayland Vastgoed is Arnaud van der Eijk bereid gevonden om de leiding op zich te nemen. Per 1 maart 2021 is Arnaud van der Eijk daarom gepromoveerd tot directeur van Wayland Vastgoed.

Van der Eijk was al sinds 2011 commercieel directeur van Wayland Developments en Wayland Real Estate. Hij blijft daarmee op een voor hem bekend terrein zijn werkzaamheden uitvoeren alleen nu als eindverantwoordelijke voor alle bedrijfsactiviteiten en processen binnen Wayland Vastgoed.