Arlette Mensing, Tobias van Dijk en Larissa Esser in hotelteam Colliers

Hotelexperts Arlette Mensing, Larissa Esser en Tobias van Dijk sluiten zich aan bij de toonaangevende vastgoeddienstverlener Colliers.

Mensing treedt toe als Director Hotel Transactions, Esser wordt Senior Advisor van het team en Van Dijk is de Associate Director Hotels. Met de komst van het trio en die van Olivia Kaussen, die eerder deze maand bij Colliers begon als Head of Hotels in Duitsland, onderstreept Colliers zijn vertrouwen in de internationale markt voor hoteltransacties.

Mensing en Van Dijk werken vanuit Amsterdam, terwijl Esser internationaal nauw gaat samenwerken met de verschillende Colliers Global Hotel-teams. Alle drie staan ze in nauw contact met Dirk Bakker, Head of the Hotels EMEA Practice Group.

Mensing

Mensing keert terug naar Colliers, waar ze eerder werkzaam was als Associate Director Hotels. Ze maakt de overstap naar Colliers vanuit Edge Technologies, waar ze Sr. Commercial Manager was. Eerder deed Mensing uitgebreide ervaring op bij CBRE Global Investors en Orange Capital Partners.

Esser

Esser is een toegewijde expert in hotelinvesteringen en vastgoedfinanciering. Door haar achtergrond in hotelexploitatie kan ze inzichten in wereldwijde kapitaalmarkten effectief integreren met fundamentele vastgoedkennis. In haar carrière heeft Larissa gewerkt als Sr. Vice President bij Eastdil Secured en als Global Analyst en Associate bij JLL. Met haar ondernemende geest heeft ze ook haar eigen adviesbureau Esser Advisory opgericht. Verder neemt ze actief deel aan het Urban Land Institute (ULI), waar ze medevoorzitter is van de Hotel, Resorts, and Destinations Council, en pleit voor duurzame stedelijke omgevingen, onderwijs en kennisdeling. Larissa wordt adviseur van het Colliers hotelteam en gaat het team helpen bij verdere groei op nationale en internationale markten.

Van Dijk

Van Dijk heeft ruime ervaring in de hospitality branche. Bij Odyssey Hotel Group was hij Manager Development and M&A en speelde hij een grote rol bij de uitbreiding van hun hotelportfolio. Daarvoor was hij ook al werkzaam bij Colliers als consultant. Als Associate Director Hotels wordt hij verantwoordelijk voor het begeleiden van transacties, het geven van financieel advies en het uitvoeren van haalbaarheidsstudies.