Arjan Brouwer sluit zich aan bij Beaufort

Arjan Brouwer sluit zich per 1 oktober aan als associate partner bij Beaufort. Daar wordt hij onderdeel van het Real Estate Solutions (RES) team.

Met de komst van Arjan Brouwer wordt het Beaufort RES team versterkt met een ervaren financiële professional met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van vastgoedfinanciering, herstructureringen en het opzetten van financiële samenwerkingsverbanden, zo laat de organisatie weten. Hij zal zich bezighouden met het oplossen van debt & equity vraagstukken van klanten. Daarnaast richt hij zich binnen Beaufort RES op het initiëren en realiseren van nieuwe financiële producten en diensten.

Brouwer studeerde internationale bedrijfswetenschappen in Nijmegen na het afronden van een HEAO-MER studie in Groningen. Hij begon zijn loopbaan in Nederland bij Bouwfonds en Royal Bank of Scotland, om vervolgens de overstap te maken naar Londen. Daar was hij achtereenvolgens werkzaam bij Lloyds Bank, Aareal Bank en CR Investment Management.

Vanaf 2016 is Brouwer werkzaam als zelfstandig adviseur. Hij heeft zich in 2017 aangesloten bij Adelaer Financial Architects, vanwaar hij nu de overstap maakt naar Beaufort RES.