Amvest levert woontoren in Leiderdorp op

Amvest heeft 104 woningen opgeleverd in het project Engelendaal in Leiderdorp

De woontoren is een belangrijk onderdeel van de transformatie van de voormalige schoollocatie van het ROC tot een nieuwe woonwijk. De woningen zijn een belegging van Amvest voor haar klant Aegon. 

Een groot deel van de woningen valt in het middensegment. Huurders van Woningcorporatie Rijnhart Wonen kregen de eerste mogelijkheid tot het huren van een appartement in Engelendaal. Meerdere huurders hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt. De appartementen worden door Amvest beheerd voor Aegon.

Naast de toren staan een lager appartementengebouw met 36 sociale huurwoningen en 42 grondgebonden koopwoningen. In totaal omvat het project 182 woningen.Aan de bewoners van de woontoren worden aanvullende services aangeboden met onder andere een wasservice, boodschappenservice, fietsreparatie, massage of maaltijden. Ook kan je via de bijbehorende app makkelijk in contact komen met de buren in het complex om bijvoorbeeld samen te klussen, spullen van elkaar te lenen of in zicht te hebben welke buren een EHBO-diploma hebben. Om de verhuizing van de nieuwe bewoners goed te laten verlopen is een tijdelijke verhuismeester en -planning in het complex aanwezig.