Aedifica benoemt Eric Scheijgrond tot country manager NL

De Belgische beursgenoteerde zorgvastgoedbelegger Aedifica heeft zijn team in Nederland versterkt met country manager Eric Scheijgrond.

In 2016 deed Aedifica zijn eerste investeringen in Nederland. Nu, drie jaar later, heeft de Groep een portefeuille opgebouwd van 42 zorgvastgoedsites met een totale reële waarde van meer dan € 310 mln .Bovendien was Aedifica in 2018 voor het tweede jaar op rij de grootste investeerder in Nederlands zorgvastgoed (volgens een studie van CBRE).

Om dat groeiverhaal in de Nederlandse markt duurzaam verder te zetten, versterkt Aedifica het team voor zijn activiteiten in Nederland met een country manager. In die functie zal Eric Scheijgrond vanaf 1 september 2019 toezien op het beheer van de portefeuille en de groei van de Groep in de Nederlandse markt.
Eric Scheijgrond (40) kan bogen op meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van zorgvastgoed. Sinds 2014 werkte hij bij Cushman & Wakefield Netherlands (Amsterdam), waar hij als associate director Healthcare verantwoordelijk was voor de zorgvastgoedinvesteringsactiviteit en in contact stond met de verschillende spelers binnen de Nederlandse zorgvastgoedwereld. Daarvoor was hij meer dan 7 jaar actief als vastgoedmanager bij de Parnassia Groep, een Nederlandse zorgstichting.