Action opent 400e winkel in Nederland

Action heeft in Maastricht de 400e Nederlandse winkel geopend. De vestiging in winkelcentrum Brusselse Poort telt 1.000 m2 winkeloppervlakte.

Het overdekte winkelcentrum Brusselse Poort telt ruim vijftig winkels en is eigendom van de familie Blokker. De opening van Action is onderdeel van een langer lopend vernieuwingstraject. Afgelopen voorjaar zijn de passages en het entreegebied vernieuwd. Het binnenplein wordt verbouwd. En meer dan de helft van de winkels is inmiddels vernieuwd. Doel is beter aan te sluiten op de veranderende markt met een betere toespitsing op dagelijkse levensbehoeften.

Action heeft nu drie winkels in Maastricht. Volgens Pieter Rozendaal, general manager van Action Nederland, blijft uitbreiding van het aantal filialen de komende jaren vaste pijler van de strategie. “We zien nog voldoende kansen, al is soms iets meer geduld nodig zoals voor deze locatie. Brusselse Poort stond lang op ons lijstje. Toen hier een paar jaar geleden renovatieplannen ontstonden is ‘de poort’ voor ons geopend, zogezegd.”

 

img
Redacteur
Profiel