Aanmelden voor de NEPROM-prijs 2021 kan tot 18 april

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: de inschrijving voor de NEPROM-prijs 2021 is geopend.

Kanshebbers zijn locatieontwikkelingen met een grote maatschappelijke impact, die excelleren  in leefbaarheid, gebruikswaarde en beleving, duurzaamheid en die na een voorbeeldige samenwerking tussen overheid en markpartij tot stand zijn gekomen.

Deze prestigieuze, tweejaarlijkse prijs werd in 2019 uitgereikt aan de gemeente Eindhoven samen met VolkerWessels, het Woonbedrijf en Trudo voor de gebiedsontwikkeling Strijp-S. De NEPROM wil met het toekennen van deze prijs de hoogwaardige (her)ontwikkeling van locaties stimuleren. Deelname staat open voor alle gemeenten en professionele opdrachtgevers in Nederland. 
Voor deze editie bundelen we onze krachten met de Rabobank. Wij nodigen gemeenten, ontwikkelaars en andere professionele opdrachtgevers van harte uit om hun meest succesvolle ontwikkeling voor deze prijs in te dienen.  
 
De jury  
Een deskundige jury kijkt met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd. In de jury hebben zitting:

  • Josjavan der Veer (directeur Ruimte & Duurzaamheid, gemeente Amsterdam) 
    •  Geurt van Randeraat (directeur SITE Urban Development) 
    •  Maria Piels (architect, Inbo) 
    •  Roel van de Bilt (directeur Rabobank, Real Estate Finance) 
    •  Yasin Torunoglu (wethouder gemeente Eindhoven, winnende gemeente NEPROM-prijs ’19) 
    •  Ingrid de Boer (directeur-bestuurder Woonbedrijf, winnende marktpartij NEPROM-prijs ’19) 
     
    Heeft jouw organisatie een ontwikkeling gerealiseerd met een hoge maatschappelijke impact? Hebben gemeente en marktpartijen daaraan succesvol samengewerkt? Heeft het een grote voorbeeldwaarde? Zijn jullie er trots op? Meld je project dan uiterlijk 18 april 2021 aan voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2021.