ASR sluit nieuwe huurcontracten voor Hoge Vucht

ASR Real Estate heeft tien nieuwe huurcontracten afgesloten voor het gerenoveerde winkelcentrum Hoge Vucht in Breda.

De werkzaamheden voor de modernisering en verduurzaming van winkelcentrum Hoge Vucht in Breda zijn bijna klaar. Het winkelcentrum in Hoge Vucht, dat in 1960 werd opgeleverd, is de afgelopen 1,5 jaar grondig gerenoveerd. Daarbij zijn nieuwe winkels toegevoegd, bestaande huurovereenkomsten verlengd en is een aantal winkels vergroot. Ook is het winkelcentrum toekomstbestendig gemaakt. De komende periode worden nog meer nieuwe winkels toegevoegd aan het winkelcentrum.

Visspeciaalzaak Vistrend, reisbureau TUI en Zeeman verhuisden naar een grotere en compleet nieuwe winkel binnen Hoge Vucht. Met TUI (112 m²) is een nieuwe huurovereenkomst gesloten. Door deze verhuizingen ontstond ruimte voor schoenmodezaak Van Haren, een nieuwkomer in het winkelcentrum. De schoenmodezaak huurt een winkelruimte van 475 m² groot.  

Terug van weggeweest in Hoge Vucht is de Handyman (77 m²), dat inmiddels zijn deuren heeft geopend voor het winkelend publiek. Ook dameszaak Bonita sloot een nieuwe huurovereenkomst en verhuisde naar een groter pand van 112 m². Daarnaast hebben ook Holland & Barrett, kledingwinkel The Stone, opticien Pearl en Baronie Tweewielers hun bestaande huurovereenkomsten verlengd.

Joost van Dijk, accountmanager winkelcentra ASR Real Estate: ‘Het afgelopen anderhalf jaar is er hard gewerkt aan het moderniseren en verduurzamen van Hoge Vucht. Zo is de complete binnenkant van het winkelcentrum vernieuwd en zijn de passage kap, entrees en de vloer aangepakt. Hiermee geven we ondernemers en bezoekers een nieuwe winkelbeleving.’

Naar verwachting wordt de modernisering van het winkelcentrum begin oktober afgerond.