AM start verkoop appartementen in Leidsche Rijn

Gebiedsontwikkelaar AM is begonnen met de online verkoop van 50 duurzame woningen in appartementengebouw Pablo in Leidsche Rijn in Utrecht.

Pablo is een gezamenlijke ontwikkeling van AM en 2Dvlop Vastgoed. Het appartementencomplex komt aan de Pablo Picassostraat op de hoek van de Vleutensebaan en Parkzichtlaan in Leidsche Rijn, Utrecht. Het woningaanbod omvat 50 appartementen met negen verschillende woningtypes, waaronder 4 tweekamerappartementen (66 m²) en 38 driekamerappartementen (77–122 m²). Daarnaast komen er acht vier- en vijfkamerkamerappartementen (144–171 m²), waarvan drie penthouses. Alle woningen zijn voorzien van een (of meerdere) balkon(s) of een dakterras, een parkeerplaats en (inpandige) berging. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van een gezamenlijke daktuin. De prijzen variëren van € 284.000 tot € 633.000 inclusief een parkeerplaats.

De appartementen worden aangesloten op de stadswarmtecentrale van Eneco en er zijn zonnepanelen aanwezig voor de centrale voorzieningen.

Het plan is gericht op en geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals jongere stellen en bewoners van middelbare leeftijd zonder kinderen. Het ontwerp van het gebouw is van Gert Jan Doelman van Cita Architecten. De bouw is in handen van Plegt Vos.

De Pablo Picassostraat ligt op loopafstand van het station en winkelcentrum Terwijde en dicht bij winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum.