ACM Vastgoed Management wordt NMG Vastgoed

Dit najaar wijzigt ACM haar naam in NMG Vastgoed. Na de directiewisseling die in oktober 2018 heeft plaatsgevonden is het nu tijd voor een nieuwe start.

Niet alleen de naam en huisstijl wijzigt, maar ook is het hoofdkantoor verhuisd vanuit het centrum van Nijmegen naar een moderne kantooromgeving aan het Takenhofplein 1. Begin volgend jaar opent NMG Vastgoed een nieuwe vestiging in Eindhoven.

NMG Vastgoed biedt een totaalpakket op het gebied van wonen waarbij NMG Vastgoed het complete beheer van woningen en bedrijfspanden in portefeuille heeft, NMG Wonen het aanbod van huur- en koopwoningen en NMG VvE Beheer de breedst mogelijke ondersteuning op het gebied van VvE beheer biedt. Naast de hoofdvestiging in Nijmegen gaan ook de vestigingen in Venlo, Heerlen, Enschede, Amsterdam en Groningen onder de nieuwe naam verder. De overgang naar de nieuwe naam en huisstijl zal geleidelijk doorgevoerd worden. Begin 2020 zal een nieuwe website gelanceerd worden. 

De aandelen zijn verkocht aan een vastgoed gerelateerde onderneming.

De huidige directie wordt gevormd door Bart Brulot, Mandy Wouters en Rob van der Krabben. Zij zijn reeds jaren werkzaam bij NMG en hebben per oktober 2018 de directievoering overgenomen.