MPM nieuwe naam voor managementorganisatie Media Park

De naam van Media Park Beheer (MPB) wordt per 1 november gewijzigd in Media Park Management (MPM). Het managementteam van het Media Park staat onder leiding van Mark Achterberg en Tim Sleegers, nadat ceo Jim Reerink op 18 juli is teruggetreden als bestuurder van Media Park Beheer.

MPM draagt zorg voor het technisch/facilitair, commercieel en financieel management. Media Park in Hilversum omvat ruim 160.000 m² vastgoed, waaronder kantoren, bedrijfsruimte, horeca en studio’s.

Mark Achterberg:  'Wij vinden dat de term beheer niet meer bij ons past. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen technisch/facilitair gebouwenbeheer. We dragen tevens zorg voor het bedenken, ontwikkelen en implementeren van nieuwe huisvestingsconcepten en de branding en positionering van het Media Park. Met de recente uitbreidingen van het huidige team kunnen we het serviceniveau op een hoger plan tillen, zodat de bedrijven op het Media Park worden ontzorgd en zij kunnen bouwen aan de mediatoekomst van morgen.'

MPM voert het management van het Media Park uit in opdracht van Media Park Enterprise. MPM is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het vastgoed en de branding, waarmee het mediaconcept verder wordt versterkt. Op Media Park werken 6000 mensen bij meer dan 125 bedrijven en organisaties. Tevens is het MPM nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Hilversum Media Campus, de publiek–private samenwerking van bedrijven en onderwijs.

Jim Reerink is ceo en eigenaar van Redres/Sotheby’s Real Estate. Hij blijft als adviseur van Media Park Enterprise aan het Media Park verbonden.