Topshelf naar voormalige V&D-locatie in Hoofddorp

Topshelf opent in 2017 een vierde nieuwe department store in Hoofddorp. Onlangs heeft Topshelf met Wereldhave overeenstemming bereikt over de huur van de voormalige V&D locatie in Hoofddorp.

Hoofddorp wordt de vierde vestiging van het nieuwe Topshelf naast Arnhem (geopend in mei jl.) Groningen en Nijmegen (opening voorzien in medio november 2016). Het bestaande pand in Hoofddorp zal gesloopt worden; Dok Architecten is door Wereldhave ingeschakeld om een ontwerp te maken voor een eigentijdse departmentstore met een oppervlakte van circa 10.000 m2 verdeeld over vier bouwlagen.

De plannen van Wereldhave voorzien voorts in de bouw van ongeveer 50 appartementen in een bovengelegen woontoren. De opening van de nieuwe Topshelf winkel is voorzien voor het laatste kwartaal van 2017.

Met de openstelling van het voormalige V&D Pand in Arnhem op 1 mei jl., is de ontwikkeling van de Topshelf department stores 2020 ingezet. In oktober 2016 zal dit proces zijn afgerond en gelijktijdig worden geïmplementeerd in Groningen en Nijmegen. Topshelf wil een volwaardig en eigentijds warenhuisconcept bieden aan de Nederlandse consument.
Hierbij staat winkelen als beleving centraal in een omnichannel concept. Topshelf wil in de periode najaar 2016 t/m voorjaar 2017 nog minimaal 4 andere department stores openen en heeft de ambitie om binnen 2 jaar te komen tot een landelijke dekking met minimaal 12 vestigingen.

RPM bracht namens Topshelf de transactie met Wereldhave tot stand en begeleidt Topshelf ook bij de verdere expansie. Wereldhave heeft Top Vastgoed in combinatie met FiMek estate geselecteerd voor de ontwikkeling van de Topshelf department store.

Laatste nieuws

Evenementen