Kantoorgebouw The Mayor volledig verhuurd

Kantoorgebouw The Mayor in Zwolle is binnen 3 jaar tijd volledig verhuurd, dankzij de recente verlenging en uitbreiding van huurder Zonneplan.

In de afgelopen periode hebben diverse huurders, zoals Arcady, Cobra CRM, Wehkamp en Zonneplan gekozen om zich te huisvesten in 'The Mayor'. De laatstgenoemde huurder heeft nu een huurovereenkomst gesloten voor ruim 4.800 m². Dit is zowel een verlenging als een uitbreiding van het huidige huurcontract. 

'The Mayor' ligt aan de Burgemeester Roelenweg 13 en heeft een totale oppervlakte van 17.000 m². Het is oorspronkelijk in 2008 gebouwd voor Zilveren Kruis Achmea, maar de zorgverzekeraar heeft het gebouw eind 2019 verlaten. Dankzij een grondige verbouwing van de begane grond en de toevoeging van faciliteiten, zoals een gezamenlijk vergadercentrum en een bedrijfsrestaurant, voldoet het kantoorgebouw aan de hedendaagse eisen van huurders. Het kantoorpand ligt tussen de historische binnenstad en de autosnelweg (A28), waardoor het goed bereikbaar is.

Verhuurder Lenferink Groep werd bij het verhuren van The Mayor in collegialiteit commercieel geadviseerd door CBRE en Kroese&Tempert en technisch door Solide Vastgoed Beheer.