Blue Capital koopt kantoorpand in centrum van Amsterdam

AMSTERDAM - Het kantoorgebouw aan de Muiderstraat 1/Rapenburgerstraat 175-179 in Amsterdam is gekocht door het Duitse vastgoedfonds Blue Capital. Het gaat om circa 2800 m[sup]2[/sup] kantoorruimte die in haar geheel is verhuurd aan internet provider Wanadoo (France Telecom). Het kantoorgebouw ligt vlak bij het Waterlooplein en bestaat uit een monumentaal deel en in 1999 gerealiseerde nieuwbouw van circa 1670 m[sup]2[/sup]. Het gerealiseerde bruto aanvangsrendement lag iets boven de 7%.

AMSTERDAM - Het kantoorgebouw aan de Muiderstraat 1/Rapenburgerstraat 175-179 in Amsterdam is gekocht door het Duitse vastgoedfonds Blue Capital. Het gaat om circa 2800 m2 kantoorruimte die in haar geheel is verhuurd aan internet provider Wanadoo (France Telecom). Het kantoorgebouw ligt vlak bij het Waterlooplein en bestaat uit een monumentaal deel en in 1999 gerealiseerde nieuwbouw van circa 1670 m2. Het gerealiseerde bruto aanvangsrendement lag iets boven de 7%.

CB Richard Ellis trad op namens de verkoper Cocon Vastgoed. Blue Capital bezit al verschillende kantoorgebouwen in de regio Amsterdam, waaronder het onlangs geheel gerenoveerde kantoorgebouw Weesperstaete aan de Weesperstraat en het Alpha Business Park in Amsterdam-West.