Being Development en COD ontwikkelen kantoorruimte

In Buiksloterham, grenzend aan Overhoeks in Amsterdam Noord, ontwikkelen Being Development en COD een kantoorproject van 10.000 m². 

Het project, genaamd Max & Moore komt aan de Asterweg in Buiksloterham te Amsterdam Noord. De ligging is aan het water van het Tolhuiskanaal en nabij Station Amsterdam Centraal. Max & Moore luidt de eerste fase van de herontwikkeling van een terrein met oude bedrijfsgebouwen in, dat eind 2017 door Being Development en COD verworven is.

Twee afzonderlijke gebouwen van respectievelijk 7200 m² en 2800 m² staan in verbinding middels een brugconstructie. Het kantoorcomplex beschikt over flexibel in te delen verdiepingen. Naast kantoorruimte biedt het project horecaruimte, 88 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling. Max & Moore streeft naar een Breaam Excellent certificaat. De gebouwen worden geheel energieneutraal gemaakt, met een WKO-installatie in combinatie met PV-panelen op het dak en geïntegreerd in de gevel.

Volgens planning start de bouw begin 2020 en wordt het kantoor in het tweede kwartaal 2021 opgeleverd. Het project, Max & Moore, is ontworpen door Mei Architects.