Osborne Clarke versterkt zijn vastgoedteam met twee personen

Osborne Clarke heeft Berend Zwart en Kim Hoefman aangetrokken om het Real Estate & Infrastructure team in Amsterdam te versterken.

Na ruim 10 jaar bij Nauta Dutilh en een kleine 4 jaar bij Rechtstaete is Zwart als partner toegetreden tot het team van Osborne Clarke. Hoefman stapt over van Loyens Loeff en zal als medewerker aan de slag gaan.

Met de komst van Zwart en Hoefman bestaat het onroerendgoedteam van Osborne Clarke in Amsterdam nu uit twee vastgoedpartners (Bas Beenen en Berend Zwart), een corporate transactie partner (Cristine Brinkman) en een notaris (Cars-Jan van Gool) en hun medewerkers (Casper Bos, Kim Hoefman, Kirsten Backhausen, Michelle Pagie, Niels Dolk, Arlette Vrolijk en Carmen de Ridder).

Zwart heeft meer dan veertien jaar ervaring op het gebied van commercieel vastgoed met een focus op acquisitie, huur en projectontwikkeling. Naast zijn transactiepraktijk treedt hij ook op als adviseur in gerechtelijke procedures en arbitrage zaken. Berends cliënten zijn onder meer Nederlandse en buitenlandse vastgoedbeleggers, fund- en assetmanagers, projectontwikkelaars, aannemers en overheden.

Met advocaten in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Singapore, China en Nederland biedt het internationale vastgoedteam van Osborne Clarke alle services die relevant zijn voor deze sector. Het team adviseert ondernemingen actief binnen vastgoed, variërend van ontwikkelaars en beleggers tot vastgoedfondsen en gebruikers.