TomTom naar Oosterdokseiland

TomTom heeft met Oosterdokseiland Ontwikkeling Amsterdam, een joint venture van Bouwfonds MAB Ontwikkeling en Meyer Bergman, een overeenkomst afgesloten voor de aanhuur van het kantoorgebouw Hollandia. Het nieuwe hoofdkantoor (10.000 m2) wordt dit najaar opgeleverd. Het kantoorgebouw wordt dan eigendom van vastgoedbelegger KFN. DRS makelaars adviseerde bij deze transactie. Gepubliceerd door PropertyNLmagazine 21 juni 2007

TomTom heeft met Oosterdokseiland Ontwikkeling Amsterdam, een joint venture van Bouwfonds MAB Ontwikkeling en Meyer Bergman, een overeenkomst afgesloten voor de aanhuur van het kantoorgebouw Hollandia. Het nieuwe hoofdkantoor (10.000 m2) wordt dit najaar opgeleverd. Het kantoorgebouw wordt dan eigendom van vastgoedbelegger KFN. DRS makelaars adviseerde bij deze transactie.
Gepubliceerd door PropertyNLmagazine 21 juni 2007


Hollandia wordt onder architectuur van Jo Coenen & Co Architekten gebouwd. Op het Oosterdokseiland ontstaat de komende jaren ruim 200.000 m2 nieuwe binnenstad met onder meer 80.000 m2 kantoren, appartementen, de grootste Openbare Bibliotheek van Europa en het grootste hotel van Nederland. Kantoorgebouw Hollandia - de naam verwijst naar een fameus VOC-schip - heeft op straatniveau een representatieve dubbelhoge entreehal. De kantoorverdiepingen hebben een spectaculair uitzicht op het IJ of op de binnenstad van Amsterdam.