Bison Investments koopt retailcomplex in Winterswijk

Beleggingstransacties in Winterswijk en Leeuwarden, gebruikerstransacties in Hoofddorp en Nieuwegein.

Winterswijk

Bison Investments heeft een retailbelegging aangekocht van ongeveer 2660 m² samen met 90 parkeerplaatsen aan de Kottenseweg 90-96 te Winterswijk. Verkoper was een door M7 Real Estate gemanaged fonds.

Het object is gelegen op een ruim perceel met een totale grootte van 20.000 m².  Huurders in het complex zijn onder meer Medikamente Die Grenze, Avia, Motomarkt en lunchroom Dino’s Diner.  Leegstandspercentage van 0%. De WALLT bedraagt 5,28 jaar.

Koper, Bison Investments, werd bij deze transactie commercieel geadviseerd door Spring Real Estate en juridisch door Core Notariaat.  Verkoper, M7 Real Estate, werd bij deze transactie geadviseerd door Loyens & Loeff.

Hoofddorp

Get-E huurt de bovenste verdieping van het recentelijk gerenoveerde Garden House aan de Siriusdreef 2 in Hoofddorp: een oppervlakte van circa 1250 m². Spring Commercieel Asset Management is verantwoordelijk voor het Asset Management, en de verhuur is verzorgd door Spring Real Estate Amsterdam.

Leeuwarden

Een particuliere belegger heeft een langjarig verhuurd single-tenant industriecomplex, op een kavel van 37.828 m², aan de Einsteinweg 18, 26, 26K, 27 en 29 in Leeuwarden verkocht.

Het object betreft een industriecomplex met 14.414 m² vvo opstallen. De opstallen zijn gerealiseerd tussen 1970 en 2018 verdeeld over één kantoor en dertien bedrijfsruimtes. Het object is gelegen op bedrijventerrein De Zwette. Dit bedrijventerrein staat bekend als het grootste bedrijventerrein van Friesland.

De koper is een particuliere belegger.

De verkoper, eveneens een particuliere belegger werd geadviseerd door Spring Real Estate.

Nieuwegein

Carrier Refrigeration Benelux  huurt van de Caransa Groep 804 m² kantoorruimte in de KCN Tower aan de Nevelgaarde 36-60 in Nieuwegein. Huurder neemt op 1 oktober zijn intrek op de 6de verdieping en krijgt daar 27 parkeerplaatsen bij.

Carrier is een toonaangevende leverancier van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koelsystemen, gebouwbesturing en -automatisering, en brand- en beveiligingssystemen.

Het pand is collegiaal in de verhuur met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en de huurder werd begeleid door Cushman & Wakefield. Spring Real Estate adviseerde de verhuurder.