The Student Hotel introduceert flexibele werkruimte TSH Collab

The Student Hotel opent op vrijdag 3 maart aanstaande in Amsterdam de deuren van TSH Collab, een 'co-working plek voor de creatieve geest'.

TSH Collab wordt volgens The Student Hotel een 'hybride plek en community waar mensen ruimtes delen, ontmoeten en elkaar inspireren'.

TSH Collab is onderdeel van The Student Hotel Amsterdam City en te vinden in de ruimte waar voorheen Club Trouw was gevestigd. De locatie is gelegen aan de Amsterdamse Knowledge Mile, de Wibautstraat, waar iedere dag meer dan 30.000 studenten komen en honderden kennisintensieve bedrijven gevestigd zijn.

De nieuwe co-working ruimte is geïnspireerd op de samenwerkingen die dagelijks in The Student Hotel ontstaan. Het hotel merkte dat er bij zowel de studenten als hotelgasten en mensen van buiten The Student Hotel een grote behoefte is aan werkruimte. Met TSH Collab wil het hotel de creativiteit bevorderen, de ondernemersgeest stimuleren en samenwerkingen mogelijk maken. TSH Collab is bedoeld voor zowel kleine, lokale startups en zzp'ers als medewerkers van multinationals.

Leden kunnen gebruik maken van flexibele en privéwerkruimtes, meeting ruimtes, lounge areas, supersnelle Wi-Fi, een zwembad, de naastgelegen Vondelgym, restaurant, cold press juice van Juice Brothers, laundry service, parkeerplekken en VanMoof fietsen én een bruisende community.

TSH Collab biedt verschillende memberships: flexibel werken tijdens kantooruren, een eigen bureau of kantoorruimtes die net als de hotelfaciliteiten 24/7 toegankelijk zijn. Ook zijn er verschillende meeting ruimtes en een auditorium voor 150 mensen die voor zowel members als niet members te boeken zijn voor onder andere presentaties en lezingen. Na Amsterdam City volgen de komende maanden TSH Collab-locaties in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam West, Maastricht, Florence en Bologna. Een lidmaatschap voor TSH Collab is verkrijgbaar vanaf € 210 per maand.