Ron van Bloois benoemd tot Business Partner bij Sociëteit Vastgoed

Ron van Bloois is benoemd tot Business Partner om de internationale expansie en kennisontwikkeling binnen de Sociëteit Vastgoed te begeleiden.

De benoeming markeert een mijlpaal in de internationale expansie van de organisatie. Van Bloois zal de internationalisering vormgeven als de nieuwe voorzitter van Sociëteit Vastgoed International (SVI). Daarnaast zal hij domeinoverstijgende thema’s als ESG, duurzaamheid en taxatie binnen de Sociëteit gaan faciliteren.

Van Bloois brengt een schat aan ervaring en expertise mee naar zijn nieuwe rol en waarborgt continuïteit. Zijn huidige betrokkenheid bij Sociëteit Vastgoed reikt ver, met activiteiten variërend van hoofddocent bij Sociëteit Vastgoed Academy, voorzitter van het zorgvastgoed expertteam Osiris, moderator tot podcast begeleider.

‘Sociëteit Vastgoed staat op een kruispunt van groei en internationale uitbreiding. Met Ron van Bloois als Business Partner zijn we uitstekend gepositioneerd om onze visie te realiseren in een internationaal speelveld en de kruisverbanden tussen diverse asset classes en expert teams te versterken,’ aldus Claudia van Haeften, oprichter van de organisatie.

SVI is al actief in landen als België, Oostenrijk, Spanje, Duitsland en Dubai, en met deze benoeming beoogt Sociëteit Vastgoed de internationale voetafdruk verder uit te breiden. Naast zijn nieuwe rol als voorzitter van SVI, blijft Ron van Bloois actief als docent bij de Sociëteit Vastgoed Academy. Op korte termijn wordt de nieuwe voorzittersrol van het expertteam Osiris door een te benoemen lid ingevuld, waarmee continuïteit en vernieuwing hand in hand gaan.

De benoeming van Ron van Bloois als Business Partner en voorzitter Sociëteit Vastgoed International is een strategische zet die de organisatie sterker zal maken en zal bijdragen aan de impactvolle versterking van de vastgoedsector op zowel nationaal als internationaal niveau.