Savills sluit zich aan bij NVM Business

Internationale vastgoedadviseur Savills is lid geworden van de vakgroep NVM Business. NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en biedt onder andere een platform voor makelaars en taxateurs om kennis en data met elkaar te delen.

Jordy Kleemans, Head of Research & Consultancy bij Savills, licht toe: "Om de transparantie van de vastgoedmarkt verder vorm te geven, zullen we meer en meer  data moeten delen binnen de sector. Een grote meerwaarde van het NVM Business platform is kennisdeling met andere leden, om uiteindelijk te komen tot een nóg transparantere vastgoedsector. We zijn dan ook zeer verheugd met het lidmaatschap."

Sander Heidinga voorzitter NVM Business: "Het lidmaatschap van Savills betekent voor NVM Business dat door de (inter)nationale kennis en kunde van Savills en haar adviseurs wij op een nog professionelere wijze in kunnen spelen op een snel veranderende markt. Daarnaast zorgt de aansluiting ervoor dat NVM Business, met ruim 900 vastgoedprofessionals, is uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor alle vastgoedadviseurs van commercieel vastgoed in Nederland, bestaande uit corporates, mid-corporates en het MKB."

Savills telt wereldwijd meer dan 600 kantoren in 70 landen met meer dan 39.000 medewerkers.  In Nederland heeft Savills 2 kantoren en 140 professionals.