Spes Bona sluit diverse verhuurdeals in WTC Almere

Spes Bona heeft in het centrum van Almere voor kantoorgebouw WTC Almere diverse huurovereenkomsten gesloten met onder andere Traffic Builders, J Movements, Davids Advocaten, Hawk Investment Cycle Solutions, Klip Fiscaal en Juridisch Advies, West, Dani Care, Secwatch, Create Lab, Concetti, Tres Bizz Internationaal, De Rooy Partners & Accountancy, Aetheris Hotel & Zorg Support en Olgreen.

Zo heeft online marketingbureau Traffic Builders zijn kantoorruimte uitgebreid met 263 m². Zij huurt inmiddels circa 1000 m² op de topverdiepingen van het WTC Almere. Traffic Builders is in 2001 opgericht als één van de eerste zoekmachinemarketingbureaus van Nederland en is uitgegroeid tot een gespecialiseerd online marketingbureau met een breed scala aan online marketing- en salesdisciplines. 

Na de uitgebreide verbouwing van de begane grond in de zomer van 2015, heeft eigenaar Spes Bona onlangs opnieuw fors geïnvesteerd in het WTC Almere. Op basis van onderzoek bij haar huurders heeft Spes Bona ruimte gecreëerd voor flexplekken op de begane grond en daarnaast een volledig nieuw restaurant gerealiseerd.
Naast de flexplekken die het WTC Almere biedt, zijn de tweede en derde verdieping van het WTC Almere beschikbaar voor startende/ MKB ondernemers. De units op de 2e verdieping zijn inmiddels volledig verhuurd; de units op de 3e verdieping zijn reeds voor 90% verhuurd. In totaal is het business center nu in gebruik door circa 30 huurders voor in totaal circa 2500 m². Binnenkort zal het business center verder worden uitgebreid. Daarmee wordt het mogelijk om vanaf circa 36 m² een kantoor unit te huren.

De toren van WTC Almere is 125 meter hoog met 31 verdiepingen en 34.000 m². Voor de verhuur is momenteel ruim 16.000 m² beschikbaar, in units vanaf 36 m².

De verhuur van de kantoorruimtes van het WTC Almere vindt plaats onder leiding van BNP Paribas Real Estate als geïnstrueerd asset manager van de Spes Bona portefeuille in samenwerking met DTZ Zadelhoff, Van der Linden Makelaardij, Ten Holter Realty Partners, Flexas en Skepponline.