Certitudo transformeert kantoorpand in Hoofddorp naar 59 appartementen

Certitudo Capital heeft een nieuw pand aangekocht ten behoeve van haar iResidence portefeuille. Het kantoor aan de Neptunusstraat 2-20 te Hoofddorp wordt getransformeerd naar huurappartementen met winkel- en horecaruimte op de begane grond.

Het ruim 4600 m² grote pand is gelegen in Beukenhorst-West, een kantorengebied dat in samenwerking met de gemeente getransformeerd wordt naar een gemengd stedelijk gebied. Het gebied leent zich volgens Certitudo uitstekend voor een woonomgeving, maar daarnaast ook voor onderwijs, hotels en andere voorzieningen.

Certitudo Capital transformeert het gebouw naar 59 appartementen met een oppervlakte van 33 m² tot 102 m² en op de begane grond winkel- en horecaruimte. Certitudo Capital verhuurt de woningen binnen de iResidence portefeuille. Die is gericht op de young professional op de woningmarkt, hoogopgeleid en (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad.

Het complex genaamd The Taurus ligt op korte afstand van het treinstation Hoofddorp en de snelwegen A4 en A5. APF International heeft dit gebouw namens een van haar fondsen verkocht. Het betreffende fonds heeft als doelstelling om waarde toe te voegen aan de (middel)grote gebouwen en om de kleinere objecten te verkopen. APF International is verheugd dat met door deze koper een nieuwe toekomst aan het object wordt gegeven.

Deze transactie is geïnitieerd door JLL.