Start bouw retailproject Paradium in Dordrecht

DORDRECHT - Gistermiddag 28 juni is de eerste conceptstore aan het Achterom West in Dordrecht geopend door wethouder F.J. van den Oever. Het is tevens het startsein voor de bouw van eerste fase van Paradium, een ontwikkeling van A.B. van Pelt Projektontwikkeling. Aan het Achterom West komen circa 2500 m[sup]2[/sup] luxe winkels, waaronder een Hema. Het project in het historische centrum van Dordrecht omvat drie fasen en maakt deel uit van het masterplan Dordrecht centrum.

DORDRECHT - Gistermiddag 28 juni is de eerste conceptstore aan het Achterom West in Dordrecht geopend door wethouder F.J. van den Oever. Het is tevens het startsein voor de bouw van eerste fase van Paradium, een ontwikkeling van A.B. van Pelt Projektontwikkeling. Aan het Achterom West komen circa 2500 m2 luxe winkels, waaronder een Hema. Het project in het historische centrum van Dordrecht omvat drie fasen en maakt deel uit van het masterplan Dordrecht centrum.

Makelaar voor de verhuur is Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.
In een tweede fase, die Achterom Oost wordt genoemd, komt er een parkeergarage, 500 m2 en woningen. De tweede fase is een ontwikkeling van Multi en dat deel is in eigendom van Van der Vorm Bouw uit Papendrecht.
Aan de Spuiboulevard komt in een derde fase 5000 m2 winkels op twee verdiepingen van elk 2500 m2, gekoppeld aan de parkeergarage. Dit deel wordt weer ontwikkeld door Van Pelt Projektontwikkeling, die tezijnertijd een belegger zal zoeken.
Afhankelijk van de uitkomst van onderzoek op het gebied van luchtkwaliteit kan in 2007 de bouw starten van de tweede fase.