Jessica de Boer en Rik de Boer naar Wonam

Jessica de Boer is bij woningbouworganisatie Wonam in dienst getreden als junior projectontwikkelaar. Op de financiële afdeling is Rik de Boer als projectcontroller aangetreden.

Jessica de Boer (24) heeft Bouwkunde gestudeerd aan de TU Delft en is afgestudeerd in de richting Real Estate & Housing. Ze gaat deel uitmaken van het ontwikkelteam voor de diverse gebied- en transformatieprojecten in Amsterdam. Daarnaast zal zij werkzaamheden verrichten als secretaris voor het Platform Amsterdam Middenhuur, waarvan Wonam één van de initiatiefnemers is.

Rik de Boer (30) heeft de afgelopen 9 jaar bij Baker Tilly Berk relevante werkervaring opgedaan bij meerdere vastgoed ondernemingen. Hij gaat bij Wonam aan de slag als projectcontroller. Rik zal zich bezig houden met het beheer van de financiële processen en projectadministratie van de Wonam woningbouwprojecten in Amsterdam.

Wonam is een woningbouworganisatie die zich specifiek richt op de ontwikkeling van middensegment (vrije sector) huurwoningen in Amsterdam en Utrecht. Wonam heeft de ambitie om de komende jaren 2500 betaalbare huurwoningen te ontwikkelen met een huurprijs tussen de € 725 en € 1100.