Panattoni trekt nieuwe mensen aan

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni verwelkomt drie nieuwe collega’s: Marieke van der Velde als transaction manager, Elmer Blom als business development manager en Konrad Skalba in de functie van marketing manager.

De Nederlandse tak van de internationale vastgoedontwikkelaar opende in 2019 de deuren in Amsterdam en maakte de afgelopen 5 jaar een snelle groei door. Het team bestaat inmiddels uit 24 mensen die zich bezighouden met het ontwikkelen, realiseren en beheren van de logistieke vastgoedprojecten van Panattoni Nederland.

Marieke van der Velde begon haar carrière in de advocatuur, waarna ze de overstap maakte naar het bedrijfsleven. De afgelopen jaren was ze als legal counsel werkzaam bij vastgoedontwikkelaars en -adviseurs, waar ze projectontwikkelingen en transacties juridisch begeleidde. Van der Velde heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allround vastgoed jurist met oog voor commercie en techniek.

Elmer Blom brengt bijna twee decennia aan waardevolle ervaring in vastgoedontwikkeling met zich mee, met een speciale focus op retail- en logistieke eigendommen gedurende de laatste 12,5 jaar. Met de komst van Blom bestaat het Business Development team uit vijf personen. Binnen dit team gaat hij zich richten op het verwerven en ontwikkelen van nieuwe grondposities en het aansturen van de verhuur van nieuwe ontwikkelingen in de regio Noordoost Nederland.

Konrad Skalba tenslotte gaat de marketingcommunicatie afdeling van Panattoni versterken. Hij heeft eerder ervaring opgedaan in de vastgoed- en communicatiebranche.