Eneco verlengt huur voor Eneco World in Rotterdam

Eneco heeft de huurovereenkomst voor zijn hoofdkantoor Eneco World aan de Marten Meesweg 5 in Rotterdam langjarig verlengd.

Eneco World is een gebouw van de hand van Dam & Partners Architecten en interieur-concept van HofmanDuJardin dat is opgeleverd in 2012. Het omvat in totaal 27.287 m² kantoorruimte en 465 parkeerplaatsen.

Onder meer de zonnepanelen, de WKO-opslag en de (recent verder uitgebreide) groene gevel en dakterrassen dragen bij aan het duurzame karakter van het gebouw. Eneco en verhuurder Paribus zullen de komende tijd inzetten op verdere verduurzaming tot de hoogst haalbare Breeam-in-Use certificering.

Eneco is een leverancier van duurzame energie en innovatieve energiediensten. Paribus biedt sinds 2003 fonds- en investeringsmogelijkheden voor institutionele en particuliere investeerders.

De Mik Real Estate Partners trad op als commercieel adviseur van Eneco. Stone Projectmanagement adviseerde Eneco op technisch en duurzaamheidsvlak. De verhuurder werd commercieel geadviseerd door JLL en juridisch door Six Advocaten.