Angelo Gordon en APF verkopen Life in Utrecht

Angelo Gordon en APF International hebben kantoor Life in Utrecht via een participatie-overdracht verkocht aan de Israëlische vastgoedinvesteerder Aspen Real Estate Investments.

Life is een duurzaam multi-tenant kantoor aan de Van Deventerlaan 31 in Utrecht. AG en APF kochten het kantoorgebouw in 2017, toen het nog volledig leegstond. Sindsdien is dit op Papendorp beeldbepalende gebouw met een omvang van 15.000 m², op een ultieme zichtlocatie direct langs de snelweg A2, bijna volledig verhuurd.

Na de aankoop van het kantoorgebouw hebben APF en AG met een actief asset managementprogramma het kantoor volledig gerenoveerd, geherpositioneerd en voorzien van een hospitality-concept inclusief services en faciliteiten zoals een gym, een restaurant en bar en een vergadercentrum Met de realisatie van de herontwikkelingsopgave en de verhuur biedt Life nu op maat gesneden ruimten voor 12 verschillende gebruikers en co-worker Briggs.

APF International en Angelo Gordon zijn bij de verkoop commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch bijgestaan door Osborne Clarke en PWC.