Nieuwe huurcontracten in Biesbosch Amstelveen

AMSTELVEEN - Valina Properties heeft nieuwe huurders gecontracteerd voor kantoorruimte aan de Biesbosch 225 in Amstelveen. Advocatenkantoor van Gastel, Consenzo Textiles en The Legal Company hebben in totaal circa 250 m[sup]2[/sup] gehuurd op de 10de verdieping van het gebouw. GfK Daphne Communication Management verlengde haar contract voor 520 m[sup]2[/sup] kantoorruimte. Amsterdam Video Productions is een langjarige verlenging overeengekomen voor circa 650 m[sup]2[/sup] kantoorruimte op de 1ste en 2de verdieping.

AMSTELVEEN - Valina Properties heeft nieuwe huurders gecontracteerd voor kantoorruimte aan de Biesbosch 225 in Amstelveen. Advocatenkantoor van Gastel, Consenzo Textiles en The Legal Company hebben in totaal circa 250 m2 gehuurd op de 10de verdieping van het gebouw. GfK Daphne Communication Management verlengde haar contract voor 520 m2 kantoorruimte. Amsterdam Video Productions is een langjarige verlenging overeengekomen voor circa 650 m2 kantoorruimte op de 1ste en 2de verdieping.

Met deze transacties is in het gebouw nog circa 1300 m2, verdeeld over diverse verdiepingen, beschikbaar voor de verhuur. Het gebouw is goed per auto bereikbaar en ook met het openbaar vervoer.
CB Richard Ellis trad op als adviseur van Valina Properties.