Zoetermeer en ERA Contour gaan samenwerken

De gemeente Zoetermeer en TBI-onderneming ERA Contour ondertekenden op 5 juni 2019 een samenwerkingsovereenkomst voor vakantiewoonwijk Happy Days.

Happy Days is een woonwijk in Zoetermeer die aanvoelt als een vakantiepark in een glooiend landschap met picknicktafels, een blotevoetenpad en een speeldernis. Er komen ruim 200 woningen waar avontuur, groen, sport, spel en ontmoeten centraal staan. Het woonplan is een ontwikkeling van de TBI-ondernemingen ERA Contour en Synchroon.

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst zetten de gemeente Zoetermeer en ERA Contour de volgende stap, waarin de plannen voor ruim 200 woningen verder worden geconcretiseerd. Marc Rosier, wethouder stedelijke ontwikkeling van Zoetermeer, is er enthousiast over: ‘Dit is echt een bijzonder project binnen Zoetermeer. Niet alleen voorziet het woonplan in broodnodige nieuwe woningen, het biedt de bewoners ook een unieke woonbeleving in onze stad. De ontwikkelaars hebben een woonwijk ontworpen die rust uitstraalt en ruimte biedt voor recreatie en sociale activiteiten.’