Zien24 & Inspirits Premium Drinks sluiten huurovereenkomsten in Capelle aan den IJssel

Quest Funds en NEW NRG sluiten twee huurovereenkomsten voor circa 1200 m² in FB522 te Capelle aan den IJssel.

Zien24 heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst getekend van ca. 900 m² kantoorruimte op de topverdiepingen van FB522, Fascinatio Boulevard 522, aangevuld met voldoende parkeerplaatsen. Zien24 zal het gehuurde per Q2 2022 in gebruik nemen. Zien24 is dé makelaar-ontzorger op het gebied van woningpresentatie- en promotieproducten. Daarnaast fotografeert Zien24 ook tal van bedrijfs-/en kantoorpanden.

Inspirits Premium Drinks heeft een huurovereenkomst getekend voor circa 300 m² kantoorruimte op de begane grond van FB522. Inspirits Premium Drinks is de marketing, sales & distributie organisatie van het familiebedrijf Bruggeman – La Martiniquaise voor de Nederlandse markt. Tevens vertegenwoordigt het bedrijf exclusief voor Herman Jansen de merken Sonnema Berenburg en Bobby’s Schiedam Gin en Jenever.

Een Duitse investeringsfonds gemanaged door Quest Funds en NEW NRG heeft het kantoorgebouw recent volledig futureproof laten maken en opnieuw gepositioneerd met een fantastisch, bruisend businesscentre (inclusief terras) op de begane grond en eerste verdieping gecombineerd met premium afgewerkte kantoorvloeren op de bovengelegen verdiepingen. De hospitality en coffeebar wordt gerund door Vascobelo.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder.