Woonhave koopt appartementencomplex in Voorburg

Woonhave koopt voor 22 miljoen euro appartementencomplex in het centrum van Voorburg met 73 appartementen en 45 parkeerplaatsen.

Het betreft een complex uit 1992 met drie- en vierkamerappartementen. Het complex ligt naast winkelcentrum Julianabaan, theater Ludens en het Noteboompark. Twee naastgelegen kantoren zijn onlangs verkocht ten behoeve van transformatie naar een aantrekkelijke woonomgeving met appartementen, diverse voorzieningen en een levendig plein.

 Jasper Leydes, Head of Acquisitions van Woonhave: “Wij zijn bijzonder blij met deze uitbreiding van onze portefeuille. Dit complex met ruim opgezette woningen en brede balkons is een mooie toevoeging aan ons kernbezit in de Randstad. Onze doelstelling blijft om onze portefeuille van huurwoningen verder uit te breiden met als doel deze voor de lange termijn zorgvuldig in eigen beheer te exploiteren.”

Syntrus Achmea heeft het complex namens een klant verkocht, omdat het niet meer past binnen diens beleggingsdoelstellingen. Capital Value begeleidde Syntrus Achmea bij de verkoop. De juridische begeleiding van het proces is verzorgd door Core Notariaat (namens verkoper) en Houthoff (namens koper).