Winkelontwikkeling Kikx in Raamsdonkveer gereed

Kikx Development heeft in samenwerking met Dura Vermeer voor onder andere Lidl Nederland een ontwikkeling in Raamsdonkveer gerealiseerd.

Het nieuwbouwproject dat werd gebouwd door Dura Vermeer bevindt zich aan de Keizersdijk 14-24 in het historische centrum van Raamsdonksveer en is gelegen nabij het al bestaande parkeerterrein Touwbaan. De nieuwe commerciële ruimtes sluiten door de accenten in de gevels en nokhoogtes aan op het huidige, reeds gevarieerde gevelbeeld aan de Keizersdijk.

Voor Lidl werd een winkel van 1860 m² gerealiseerd. Het nieuwe filiaal in Raamsdonksveer kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energie zuinige aspecten. Zo is er bij de bouw onder meer gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ook is het filiaal voorzien van 100% LED-verlichting en krijgt het PV cellen op het dak. Het winkelcomplex werd vorig jaar opgeleverd. De overige winkelruimte (560 m²) is verkocht de twee ondernemers van WijmetAarts.  In de ontwikkeling is het bestaande pand aan de Keizersdijk 24 grotendeels behouden, met plaats voor 260 m² winkelruimte en 120 m² extra ruimte.