Winkelfonds Veersche Poort CV geplaatst

Solid Stone Investments en Nova Capital hebben Veersche Poort CV geplaatst bij 21 participanten.

Het vastgoedfonds belegt in het winkelcentrum Veersche Poort, gelegen aan de Veerseweg/Nassaulaan te Middelburg, langs de N57. Doel is voor de participanten een rendement te behalen van ruim 12%. Initiatief voor het fonds is afkomstig van Solid Stone Investments en Nova Capital.
Veersche Poort bestaat uit een Albert Heijn supermarkt, Kruidvat, Marskramer, Medsen apotheek, Mitra slijterij en diverse verswinkels, met langjarige huurcontracten. Het winkelcentrum is vormgegeven rond een centraal plein en heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van 3606 m². De totale huurstroom is € 633.000 per jaar. De koopprijs bedraagt € 8,55 mln.’

Het vreemd vermogen is gefinancierd met een 10-jarige hypothecaire lening van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Het management van Veersche Poort CV wordt gevoerd door Dick Braat en Wouter van Wetering van Solid Stone Investments in samenwerking met Harm Scholte van Nova Capital.

Veersche Poort CV werd bij haar aankoop en structurering geadviseerd door Van Gorkom Retail Property Consultancy, Schut|VanOs Notarissen, RSM Belastingadviseurs, Bureau Stedelijke Planning, Compact Real Estate Services, Compact Financial Services en Troostwijk Taxaties.

De voorbereidingen voor een volgend gezamenlijk winkelfonds zijn inmiddels in volle gang.