Wilma Wonen verstevigt managementteam

Project- en gebiedsontwikkelingen in de woningbouw worden in toenemende mate complexer, nemen veel meer tijd in beslag dan voorheen en vragen om een multidisciplinaire inzet. Om deze deze redenen is het managementteam van Wilma Wonen uitgebreid met drie personen.

Wim Looijen is benoemd tot directeur en vormt samen met algemeen directeur Ronald Tol het tweehoofdige directieteam van Wilma Wonen. Looijen is sinds juni 2021 als adjunct-directeur aan Wilma Wonen verbonden en is met zijn jarenlange managementervaring van grote waarde voor het bedrijf, aldus Wilma Wonen. Hij geeft dagelijks leiding aan het team Projectontwikkeling.

Henk Robbertsen is als één van de eerste werknemers van Wilma Wonen een pionier in ons bedrijf. Hij heeft gedurende de afgelopen jaren diverse gebiedsontwikkelingen in goede banen geleid. Robbertsen heeft de stap naar adjunct-directeur gezet en maakt daarmee deel uit van het managementteam van Wilma.

Wouter van Someren is eveneens vanaf het prille begin aan Wilma Wonen verbonden en heeft sindsdien diverse projecten succesvol verkocht. Hij is de motor in het verder vormgeven van het team Marketing & Verkoop. Tevens houdt hij zich bezig met de woningbeleggingsportefeuille. Hij is benoemd tot Hoofd Verkoop & Marketing en is toegetreden tot het managementteam van Wilma.