Vomar opent supermarkt in Weesp

Vomar Voordeelmarkt opent in maart 2021 een nieuw te bouwen discountsupermarkt aan de Achtergracht in Weesp.

De nieuwe Vomar Voordeelmarkt zal een totale oppervlakte van 2.075 m² krijgen en een groot assortiment aan verse producten en kruidenierswaren bieden voor de laagste prijs. De grondwerkzaamheden voor de bouw zijn inmiddels gestart en in februari wordt gestart met de fundering.

Algemeen Directeur Aart van Haren: “Deze splinternieuwe Vomar zal een aanwinst zijn voor Weesp omdat er nog geen discounter is gevestigd. Ook is de winkel straks heel goed bereikbaar met een groot parkeerdek voor ruim 120 auto’s”. 

Van Haren verwacht veel van de nieuwe Vomar in Weesp. “Weesp heeft nu ruim 19.000 inwoners en met de ontwikkelingen in de Bloemendalerpolder, waar 2750 nieuwe woningen worden gebouwd, gaat dit inwoneraantal nog flink stijgen. Bij Vomar gaan we er alles aan doen om deze bewoners de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden”, aldus Van Haren.

Het ruime parkeerdek met een vlakke roltrap die rechtstreeks in de winkel uitkomt, is voor Vomar klanten het eerste uur gratis en met de vele fietsenrekken voor de winkel is de nieuwe winkel straks helemaal klaar om de klanten te ontvangen.

Vomar Voordeelmarkt is een van de snelst groeiende supermarktketens van Nederland. De omzet van de discounter groeide in 2019 met ruim 11%. Van Haren: “Eind 2019 hebben we nog vier nieuwe winkels toegevoegd en zijn er nu totaal 69 Vomar Voordeelmarkten. De nieuwe winkel in Weesp past perfect in onze groeistrategie en valt ook mooi binnen ons marktgebied, vlakbij onze winkels in Bussum en Amsterdam Holendrecht."