Vivantus neemt Schuitema Makelaars uit Hilversum over

Vivantus – voorheen Hoekstra en Van Eck Groep – neemt Schuitema Makelaars uit Hilversum over.

Eind vorig jaar werd al de overname per 1 januari 2021 van twee bedrijven uit Zaandam aangekondigd, te weten Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis.

Daar komt Schuitema Makelaars uit Hilversum bij. De Hilversumse makelaar blijft vooralsnog opereren onder de eigen naam.

Met de overname van Schuitema Makelaars zet Vivantus een belangrijke stap richting ’t Gooi. Steven Lagerweij, Algemeen Directeur bij Vivantus, is trots dat Vivantus ondanks de coronaperiode kan groeien: “We zetten met de komst van Schuitema de trend voort van de laatste jaren, waarin we veel lokale makelaars overnamen, om voor klanten zichtbaar en bereikbaar te zijn.”

Makelaar Schuitema koos zeer bewust voor Vivantus. De kwaliteit van de dienstverlening van het sterke merk Vivantus - voorheen Hoekstra en Van Eck groep - ziet makelaar Schuitema als één van de grootste voordelen van de overname.

Vivantus is naar eigen zeggen de grootste makelaarsgroep in Nederland met 32 wonen-makelaarskantoren, 2 BOG-makelaarskantoren, een landelijke nieuwbouwafdeling, opererend onder de labels Hoekstra en van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Brockhoff Makelaars en Petra De Kleermaeker Makelaardij. Binnen de groep vallen ook 18 vestigingen van De Hypotheekshop en is er  een uitgebreide verzekeringstak.