Vijf nieuwe huurders voor winkelcentrum Rozenhof in Zaandam

Green Real Estate heeft vijf nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor winkelcentrum Rozenhof aan de Rozengracht in Zaandam.

Scapino, Stickx Arcade, Multivlaai en ook grill- & maaltijdenwinkel Kipperij hebben een nieuwe huurovereenkomst gesloten. Supermarktketen Vomar heeft de huur voor 1500 m² langjarig verlengd.

De zittende huurders, de verhuurder en de gemeente hebben gezamenlijk hard gewerkt aan een hernieuwde energie en focus om het winkelcentrum nieuw leven in te blazen, met een sterke nadruk op de behoeften van de bezoekers. Het doel is een optimale mix van dagelijkse boodschappen, leisure en horeca te bieden. Jarch Ordelman, asset manager Retail bij Green: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat deze ontwikkelingen nog meer nieuwe huurders zullen aantrekken, die goed passen in de visie en mix die we voor ogen hebben.’

Scapino huurt de voormalige Bristol-winkel van 800 m².
Stickx Arcade heeft een gaming experience geopend van ruim 410 m².
Multivlaai opende een winkel van 222 m², verdeeld over de begane grond (134 m²) en de eerste verdieping (88 m²). 
Grill & maaltijdenwinkel Kipperij tekende voor 165 m², verdeeld over de begane grond (125 m²) en de eerste verdieping (40 m²). 

Winkelcentrum Rozenhof is een investering van Green Real Estate. De totstandkoming van de huurovereenkomst met Kipperij is begeleid door Be Retail Vastgoedadvies.